Grupul Mol face angajări. Vezi joburile şi dacă te califici

Grupul Mol face recrutări din Constanţa, Cluj, Bucureşti. RomaniaTV.net îţi spune ce posturi sunt vacante, ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 09:44
Grupul Mol face angajări. Vezi joburile şi dacă te califici

Grupul Mol angajează pe postul de area sales manager la Constanţa.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă în vânzări, ai excelente abilităţi interpersonale şi de comunicare, eşti orientat către clienţi şi către obţinerea de rezultate, ai simţ antreprenorial. Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere, vorbeşte fluent limba engleză şi are bune abilităţi de negociere şi de vânzare.
20 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la grupul Mol, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Grupul Mol angajează omul potrivit pentru postul de quality adsiver în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o specializare tehnică sau de sub cupola Facultăţii de Chimie şi ai 2-4 ani experienţă relevantă în domeniu.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe temeinice despre standardele de calitate pentru carburanţi, are experienţă relevantă de lucru cu autorităţile din domeniu, are bune abilităţi de comunicare, este organizat şi poate lucra eficient în cadrul unei echipe.
Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în ERP şi Office, e motivat, demonstrează că-şi poate asuma obiective ambiţioase şi că este orientat către rezolvarea problemelor, este, de asemenea, atent la detalii şi diplomat.
8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locul de muncă vacant la grupul Mol. Detalii, aici.

Grupul Mol recrutează din Cluj şi Bucureşti pentru postul de sales & supply back-office manager.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani în vânzări, a absolvit o facultate, are abilităţi de negociere şi de coordonare, are abilităţi de comunicare şi interpersonale, are abilităţi de prezentare şi abilităţi analitice.
Nu în ultimul rând, candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în Office, Excel, PowerPoint, Outlook, SPS şi vorbeşte fluent limba engleză.
Până pe 7 martie se primesc CV-uri pentru locul de muncă ofertat acum de grupul Mol, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.