GS Bet îşi bate joc de un client. Miza: 25.171,79 DE LEI

Un jucător din Timișoara reclamă faptul că GS Bet refuză să-i plătească un câștig care depășește suma de 25.000 lei, invocând un motiv pueril: eroarea de nume în cazul unei formații de handbal din din Danemarca.

23 feb. 2015, 07:39

Site-ul ponturi-bune.ro prezintă un caz care scoate la iveală poziția de forță pe care o casă de pariuri autohtonă, SC GS Bet Pariuri Sportive SRL, a adoptat-o în fața unui client care a câștigat o sumă importantă la pariuri sportive.

IATĂ reclamația jucătorului:

„Subsemnatul Iovanut Iasmin Ciprian, domiciliat in XXX , in calitate de “client” va solicit ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei notificari sa procedati la plata integrala a sumei in cuantum de 25.171.79 RON (reprezentand castigul aferent celor 43 de bilete pariuri emise la data de 03.01.2015).

Mentionez ca la data sus-amintita, subsemnatul, in calitate de client am incheiat solo consensu (prin simplul acord de vointa) cu societatea dumneavoastra, SC GS BET PARIURI SPORTIVE SRL, in calitate deorganizator (prin agentia C – Timisoara 4 T situata in Timisora, str. Calea Sagului nr. 55/A bl. B5, jud. Timis), un contract de pariuri sportive avand ca obiect tipurile de pariu “rezultat final” a unui meci de baschet, “total goluri” a doua meciuri de baschet, handicap pe game-uri” a unui meci de tenis si tipul de pariu “total goluri” a doua meciuri de handbal.

In ceea ce priveste tipul de pariu “total goluri” a meciului de handbal Randers HK – FC Midtjylland, bookmakerii SC GS BET PARIURI SPORTIVE SRL au acordat in mod total eronat cota de 1 acestui eveniment sportiv pe motiv ca “echipa FC Midtjylland a fost denumita in mod gresit in baza de date si ca denumirea corecta ar fi FCM Handbold si in acest caz ar fi incidente dispozitiile atr. 7 alin. 7 al Regulamentului de functionare pentru jocuri sportive”.

Acesta este biletul jucat la GS Bet:

Facem precizarea ca FC Midtjylland este tot una cu FCM Handbold, “M”-ul de la FCM insemnand Midtjylland!!! Dovada o aveti aici!

GS Bet a refuzat să expună un puct de vedere referitor la această situație, scrie Sport24H.