Guns N’Roses le-a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash VIDEO

Trupa Guns N' Roses le-a interzis fanilor ei să poarte tricouri cu imaginea sau numele lui Slash, fostul chitarist al formaţiei, la concertele pe care grupul american le-a susţinut recent în Marea Britanie, potrivit gandul.info.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 14:38
Guns N’Roses le-a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash VIDEO

În timpul concertului pe care Guns N’ Roses l-a susţinut pe 31 mai, la O2 Arena din Londra, echipa de reporteri de la revista New Musical Express a remarcat faptul că un spectator din public purta peste bustul gol doar o jachetă din piele. Întrebat care este motivul din spatele acestei ţinute vestimentare, James Revell, un fan în vârstă de 18 ani al trupei americane, a spus că echipa de securitate nu i-a permis să intre în sală cu tricoul pe care îl purta, întrucât acesta avea imprimată pe partea din faţă o fotografie cu Slash.

Trupa Guns N’ Roses a fost inclusă în luna aprilie în Rock And Roll Hall Of Fame. Axl Rose, solistul trupei, a boicotat evenimentul, iar o parte dintre spectatori au început să fluiere în momentul în care numele său a fost rostit de muzicianul Billie Joe Armstrong, gazda evenimentului.

Solistul trupei Guns N’ Roses a lipsit de la gala care a avut loc în oraşul Cleveland, Ohio, după ce a declarat că nu se simte „dorit şi nici respectat” de foştii săi colegi de formaţie, care, spre deosebire de el, au participat la ceremonie.

În prezent, trupa Guns N’ Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron „Bumblefoot” Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).