Guţă, despre scandalul dintre cele două neveste. „Ambele au dracii lor”. Poliţia ar putea face reconstituirea

Nicolae Guţă spune că poliţia face o reconstituire pentru a se afla adevărul în scandalul în care Narcisa, fosta soţie a manelistului a intrat peste Beyonce de România, femeia cu care artistul are o fetiţă. În urma scandalului, Narcisa a fost luată de către mascaţi, dusă la poliţie pentru audieri şi reţinută pentru 24 de ore.

24 oct. 2014, 12:17

Nicolae Guţă este vizibil afectat de scandalul dintre cele două femei ale sale, Narcisa şi Beyonce de România. Manelistul este supărat pentru ambele femei, femei cu de altfel are câte un copil. Nu ştie cum se va termina totul. „O sa se confrunte amândouă. Se face reconstituirea acasa, cred că da”, a declarat Nicolae Guţă.

Citeşte şi Narcisa Guţă luată pe sus de MASCAŢI şi dusă la audieri

Ajungând la poliţie, acum Narcisei îi pare rău de cele întâmplate. „Este logic că îi pare rău. Acum realizează ce a făcut”, a mai spus Nicolae Guţă. Cântăreţul a mai spus că ar fi fost la fel de afectat şi dacă ar fi fost invers, Beyonce să o bată pe Narcisa. „Ambele sunt mamele copiilor mei”, a precizat Nicolae Guţă.

Manelistul ar fi trebuit să prevadă cele întâmple între cele două. „Sunt două caractere diferite, ambele au dracii lor”, a spus Nicolae Guţă. Se pare însă că mai mulţi draci a avut Narcisa, întrucât ea a fost cea care a atacat.

Citeşte şi NARCISA GUŢĂ: „Am intrat cu un pistol şi am spus că trag. Şi-a cerut scuze în genunchi”

„A fost o ieşire nervoasă a Narcisei, e şi dusă cu pluta, îi lipseşte o doagă”, a mai spus Nicolae Guţă, adăugând că nu ştie cum se va termina ancheta. Oricum, el spune că dacă Mădălina este aşa cum spunea că este, ar trebui să se gândească la copilul pe care îl are cu Narcisa, că acesta va rămâne fără mamă dacă aceasta va fi arestată.

Citeşte şi Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost reţinută de poliţie

Artistul şi-a cerut el scuze oarecum pentru faptele Narcisei. „Mădălina a suferit o trauma, sunt de acord, îmi pare rău, dar cred că, ma rog, într-un fel sau altul, lucrurile să fie înţelese şi de Mădălina. Eu sunt plecat din Popeşti de 2 săptămâni, pentru că Mădălina l-a înjurat pe Alberto. I-am spus: Mădălina, nu te credeam în stare şi nu mai putem trăi împreună după ce mi-ai înjurat copilul. Nu vreau să ţin nici cu Narcisa, nici cu ea”, a explicat Nicolae Guţă.