Guvernul aprobă domeniile de studii universitare de master acreditate şi numărul maxim de studenţi

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri o hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014-2015.

16 iul. 2014, 08:35
Guvernul aprobă domeniile de studii universitare de master acreditate şi numărul maxim de studenţi

În cadrul reuniunii de la Guvern se va decide tot printr-o hotărâre suplimentarea din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului a bugetului Ministerului Afacerilor Externe pentru sprijinirea de către România a procesului de reconstrucţie a zonelor din Republica Serbia şi Bosnia şi Herţegovina afectate de inundaţiile produse în luna mai.

Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri şi bugetele de venituri cheltuieli pe 2014 pentru Societatea Naţională „PLAFAR” SA, aflată sub autoritatea Ministerului Economiei şi pentru SC ‘CONPET’ SA, aflată sub autoritatea Departamentului pentru Energie.

Totodată, Executivul va suplimenta bugetele Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2014 pentru plata unor titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale.

Guvernul va aproba şi un proiect de lege pentru ratificarea Înţelegerii în domeniul securităţii sociale între Guvernul României şi Guvernul Quebecului, semnat la Quebec la 19 noiembrie 2013.

CITEŞTE ŞI: Patru UNIVERSITĂŢI din ţară şi peste 100 de SPECIALIZĂRI vor fi DESFIINŢATE