H&M face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

H&M face angajări la Arad, Bacău, Sibiu, Cluj, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 07:15
H&M face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

H&M angajează asistenţi de vânzări la Arad şi Bacău.
Te califici pentru postul de asistent de vânzări la H&M dacă ai minimum un an experienţă în domeniul serviciu clienţi, de preferat în industria de retail, ai excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, ai abilităţi de organizare şi de comunicare, poţi respecta termene-limită, poţi prioritiza şi manipula o casă de bani. Detalii, aici.

H&M angajează pe postul de department manager la Bacău, Sibiu, Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane, în domeniul serviciu clienţi. De asemenea, trebuie să fii pasionat de modă, să ai excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, să ai aptitudini organizatorice şi analitice dovedite, să ai experienţă în instruirea personalului, să vorbeşti limba engleză şi să ai abilităţi de planificare, ca să fii eligibil pentru acest post.
Amănunte despre locurile de muncă vacante la H&M găsiţi aici.

3 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante la H&M.