Hackerii au intrat în telefonul iubitei unui fotbalist şi au furat mai multe poze intime FOTO

Eilidh Scott, iubita lui Anthony Stokes-atacant legitimat la Blackburn, a căzut şi ea victimă infracţiunilor produse de hackeri. Aceştia au pătruns în contul ei de iCloud şi i-au furat mai multe imagini.

12 oct. 2016, 10:07

În ultima perioadă, hackerii au pătruns în device-urile a peste 20 de femei celebre, scrie prosport.ro. Aceştia au sustras mai ales fotografii intime, care apoi au fost urcate pe internet. Într-o astfel de capcană a căzut şi Eilidh Scott, iubita atacantului Anthony Stokes. Hackerii au pătruns în contul acesteia de iCloud şi au furat mai multe informaţii, printre care şi poze. Câteva dintre acestea au ajuns pe internet.

Citeşte şi Ultima metodă prin care îţi poate fi furată parola de Facebook

Tânăra a depus plângere la poliţie, în speranţa că hackerii vor fi prinşi: „Este absolut devastată că s-a întâmplat aşa ceva. Toate pozele sunt private şi se simte efectiv violată de cineva care nu numai că a avut acces la ele, dar le-a făcut şi publice”, a declarat o apropiată a tinerei. 

Poliţia din Marea Britanie este în alertă din cauza acestor atacuri informatice. Luna trecută, contul de iCloud al Pippei Middleton, sora ducese de Cambdrige, a fost spart şi mai mult de 3000 de fotografii au fost furate.