Gică Hagi, PRIMA DECLARAŢIE după întâlnirea de la PUŞCĂRIE cu Gică Popescu

Gica Hagi l-a vizitat, joi, la inchisoare, pe Gica Popescu, si a dezvaluit ca "Baciul" se afla intr-o stare buna dupa mai bine de jumatate de an petrecuta in spatele gratiilor. Gica Popescu implineste, astazi, 47 de ani.

09 oct. 2014, 13:24
Gică Hagi, PRIMA DECLARAŢIE după întâlnirea de la PUŞCĂRIE cu Gică Popescu

„Am fost la el, i-am facut o surpriza, am ramas incantat de cum l-am gasit. L-am facut sa mai uite de situatia lui. Am si ras, am glumit, asa cum faceam in cantonamente. Eu am venit cu ideea, treaba mea cum i-am convins pe ceilalti”, a spus Gica Hagi la Dolce Sport.

Generaţia de Aur, la puşcărie. Momente UNICE la Penitenciarul Rahova

„Era foarte bine cand ne-a vazut, arata bine. E totusi un sportiv important. A fost bucuros, fericit. Am petrecut dimineata impreauna, la prima ora, cand voi dormeati, noi am macat o felie de tort. Am vorbit despre noi, despre momentele noastre, ne-am adus aminte. Daca vorbeam de fotbal… E un luptator, arata bine, munceste, se antreneaza…”, a continuat Hagi.

Victor Ponta: Gică Popescu, un om care a făcut multe lucruri bune pentru România

Mai multi fosti componenti ai Generatiei de Aur au fost sa-l viziteze pe Gica Popescu la Penitenciarul Rahova, in ziua in care acesta implineste 47 de ani.

Pe 4 martie, Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.