Halle Berry va juca într-un serial regizat de Steven Spielberg

Actriţa americană Halle Berry va juca în "Extant", un serial regizat de cineastul Steven Spielberg. Vedeta a semnat un contract pe doi ani cu studiourile CBS Television.

06 oct. 2013, 18:00
Halle Berry va juca într-un serial regizat de Steven Spielberg

„Extant” este un thriller futurist care spune povestea unei femei astronaut, interpretată de Halle Berry, care încearcă să se reconecteze cu familia sa după ce se întoarce din spaţiu, scrie Mediafax care citează hollywoodreporter.com. Experienţele personajului duc la evenimente care, în final, vor schimba cursul istoriei.

Halle este tipul de actriţă premiată cu care speri să colaborezi pentru un proiect ca «Extant»„, a spus preşedintele CBS Entertainment, Nina Tassler. „Talentul şi abilitatea ei de a se implica în fiecare interpretare au ajutat-o să creeze roluri memorabile care au captat audienţa din întreaga lume. Este o onoare pentru CBS să o aibă pe Halle în primul ei serial tv, mai ales cu un asemenea concept original şi un rol învelit în mister şi umanitate”, a completat aceasta.

Sunt întotdeauna în căutare de roluri uimitoare şi când văd materiale de o asemenenea complexitate şi nuanţă sunt determinată să merg mai departe, indiferent de mediu. Timp de cinci luni pe an voi trăi şi o voi interpreta pe această femeie inteligentă şi vulnerabilă. Şi, pentru restul anului, voi continua să caut roluri care să mă surprindă la fel de mult ca acesta. Am găsit parteneri uimitori în Nina Tassler şi Les Moonves şi în incredibilul Steven Spielberg, împreună cu echipa sa de producţie, a cărui viziune şi creativitate în povestire este de neegalat”, a spus Halle Berry.

Numai una este Halle Berry şi am fost foarte onoraţi că a ales «Extant» pentru a-şi extinde ilustra sa carieră. Cum face cu tot ceea ce atinge, ea va aduce autenticitate rolului său şi aştept cu nerăbdare să lucrez împreună cu ea„, a declarat Steven Spielberg.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

Citeşte şi Actriţa Halle Berry a devenit din nou mămică: A născut un băieţel