HALUCINANT! Cât valorează cadourile din punga de la OSCAR 2016

Cadourile care se regăsesc anul acesta în faimoasa "pungă" de la Premiile Oscar au o valoare colosală: nici mai mult nici mai puţin de 232.000 de dolari. Indiferent dacă pleacă sau nu acasă cu statueta Oscar, nominalizaţii vor primi cadouri extravagante, oferite de Distinctive Assets. Doar că firma de marketing din Los Angeles acţionează independent, fără implicarea oficială şi fără acordul Academiei, lucru care a atras un val de nemulţumiri la nivel mondial. Ceea ce se dorea o iniţiativă frumoasă pentru pierzători, a scăpat de sub control, transformându-se într-o grosolănie fără margini.

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 10:54
HALUCINANT! Cât valorează cadourile din punga de la OSCAR 2016

Nominalizaţii Oscar la cele mai importante categorii din 2016 vor primi o „pungă eclectică”, care valorează mai mult cu 40% decât cea de anul trecut, 160.000 de dolari.

De la tratament pentru fermitatea sânilor, la un tur de două săptămâni în Japonia, de la jucării sexuale până la jeleuri de slăbit, de la bomboane M&M până la o excursie de lux în Israel, de la soluţie împotriva transpiraţiei la hârtie igienică de lux şi vaporizator de tutun, în plasă se găsesc bunătăţi pentru toate gusturile.

Citeşte şi  OSCAR 2016. Meniul vedetelor: rac de Alaska, aripă de rechin şi şampanie de 100.000 de dolari

Actorii, regizorii şi gazda festivităţii pot răsufla liniştiţi chiar dacă nu câştigă în seara magică, căci pleacă acasă cu tolba plină, cu vrute şi nevrute, să le-ajungă un an.

O mare problemă planează însă peste tradiţia „pungilor” de la Oscar. Deşi imaginea le-a fost deja lezată, Academia nu a autorizat acest demers şi nu vrea să se ascocieze cu Distinctive Assets. Academia Americană de Film a încetat oficial să ofere cadouri invitaţilor încă de acum 10 ani, după ce s-a derulat o investigaţie a Fiscului, care a condamnat costurile prea mari ale acestui gest.

Citeşte lista completă a cadourilor din „punga” pentru Oscar pe feminis.ro.