Halucinant. Fernando Alonso a uitat 20 de ani, după accident: Sunt pilot de karting şi vreau să ajung în F1

Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, care a suferit un grav accident pe circuitul de la Barcelona, pe data de 22 februarie 2015, credea după ce şi-a revenit că se află în anul 1995.

05 mart. 2015, 16:53
Halucinant. Fernando Alonso a uitat 20 de ani, după accident: Sunt pilot de karting şi vreau să ajung în F1

Mă numesc Fernando, sunt pilot de karting şi vreau să devin pilot de Formula 1„, au fost cuvintele spuse de Fernando Alonso medicilor, când a fost întrebat ce îşi aminteşte despre accidentul de pe circuitul Catalunya, din 22 februarie.

Cotidianul El Pais spune că Fernando Alonso a uitat cu desăvârşire debutul său în Formula 1, la Minardi, în 2001, dar şi faptul că în 2005 devenea cel mai tânăr campion mondial din istoria Marelui Circ şi, de asemenea, îşi păstra titlul de campion şi un an mai târziu.

De asemenea, Alonso le-a mai spus medicilor că nu îşi aminteşte nimic despre accidentul de la Barcelona, când a pierdut controlul monopostului şi s-a izbit violent de zidul de protecţie.

Din cauza accidentului suferit în Spania, Fernando Alonso va rata debutul de sezon, care va avea loc luna aceasta pe circuitul de la Melbourne, existând teama că s-ar afla încă sub influenţa „sindromului celui de-al doilea impact”, ca efect al accidentului amintit. Se speră că Alonso va putea concura în etapa a doua a sezonului de Formula 1, programată pe 29 martie, în Malaezia.