HALUCINANT! Un poliţist apare în videoclipul unei MANELE intitulate „AICI E MAFIA”. Cum au reacţionat şefii VIDEO

Un videoclip al unei manele intitulate "Aici e mafia", interpretată de solistul Florin Mitroi, face furori pe Internet, mai ales că în el apare un poliţist din Caransebeş!

27 dec. 2018, 15:14
HALUCINANT! Un poliţist apare în videoclipul unei MANELE intitulate „AICI E MAFIA”. Cum au reacţionat şefii VIDEO

Poliţia Caraş-Severin a anunţat deja că face verificări după ce un poliţist din Caransebeş a apărut în videoclip. În filmare apare şi un poliţist de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Caransebeş, îmbrăcat în civil şi care, potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

Dănciulescu, chef cu manele până dimineaţă! A dat bani la lăutari şi s-a purtat tandru cu o femeie misterioasă VIDEO

În filmare apare şi un poliţist de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Caransebeş, îmbrăcat în civil şi care, potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

„Se fac verificări sub aspectul existenţei sau inexistenţei vreunei abateri discplinare. Pot confirma că este vorba de un poliţist de la Caransebeş, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.