Handbal masculin. CSM Bucureşti s-a calificat în grupele Cupei EHF

CSM București s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal masculin, duminică, după ce a terminat la egalitate cu formația spaniolă Frigorificos Morrazo, scor 29-29 (11-14), la Cangas Pontevedra, în manșa secundă a turului al treilea al competiției.

30 nov. 2015, 07:27
Handbal masculin. CSM Bucureşti s-a calificat în grupele Cupei EHF

CSM Bucureşti, care în tur s-a impus cu 31-24, devine a doua echipă calificată în grupele Cupei EHF, după ce Dinamo a reușit aceeași performanță duminică.

Vicecampioana României a fost condusă în prima repriză, ibericii intrând la pauză cu un avans de trei goluri, 14-11. Bucureștenii, cu un portar Ionuț Iancu în zi de grație, au avut o parte secundă mai bună și au fost aproape de a obține victoria, dar Frigorificos a reușit egalarea în ultimul minut. Finalul a fost unul tensionat, cu altercații între cei doi antrenori, dar și între întreaga delegație română și suporterii gazdelor.

Golurile echipei antrenate de Zvonko Sundovski au fost înscrise de Javier Humet Gaminde 6 goluri, Krsto Milosevic 6, Sasa Marijanac 6, Marius Novanc 5, Iulian Stamate 2, Nicușor Negru 2, Marko Simovic 1, Marius Stavrositu 1.

Pentru Frigorificos au înscris David Garcia Barreiro 10 goluri, Ruben David Solino Garcia 6, Adrian Rosales Pousada 4, Jesus Solino Garcia 4, Moises Simes Otero 2, Alen Muratovic 2, Daniel Cerqueira Rodriguez 1.

Meciul s-a desfășurat în fața a 2.800 spectatori, potrivit site-ului EHF, și a fost arbitrat de grecii Konstantinos Katsikis și Michalis Michailidis, delegat EHF fiind portughezul José Jorge.