HANDBAL MASCULIN. Dinamo s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală din LIGA CAMPIONILOR

Dinamo București a câștigat, joi, ultimul meci din Grupa D, scor 33-29 cu Wacker Thun în deplasare, și merge în play-off-ul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

29 nov. 2018, 20:21
HANDBAL MASCULIN. Dinamo s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală din LIGA CAMPIONILOR

Dinamo a avut o primă repriză grea, dar la pauză a intrat cu un avantaj de un gol, 14-13. În repriza secundă, campioana României a început să se distanţeze, iar cu zece minute până la final conducea cu 27-23. Băieții lui Constantin Ștefan nu au mai lăsat hățurile partidei din mâini și s-au impus cu 33-29.

Wisla Plock a pierdut surprinzător, în deplasare, cu Riihimaen Cocks cu 26-27. A fost doar a doua victorie a finlandezilor, ei nereușind să treacă până acum doar de Wacker Thun. În aceste condiții, Dinamo încheie grupa pe prima poziție pentru că la egalitate de puncte stă mai bine la rezultate atât cu Wisla Plock, cât și cu Elverum, care ar putea ajunge și ea la 14 puncte dacă trece, sâmbătă, de Ademar Leon.

Adversara lui Dinamo va veni din grupa C, acolo unde înainte de ultima etapă trei echipe au șanse la calificare: Silkeborg, Sporting și Tatran Preșov. Play-off-ul pentru optimile de finală va avea loc la finalul lunii februarie.