Haos în Capitală: Aglomeraţie mare, accidente şi copaci puşi la pământ de vânt

Ninsoarea a provocat haos în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort de frig chiar în centrul oraşului. Traficul a fost un coşmar la primele ore, iar doi copaci au fost puşi la pământ de viscol. 

RomaniaTV.net
28 nov. 2018, 07:28
Haos în Capitală: Aglomeraţie mare, accidente şi copaci puşi la pământ de vânt

Frigul a făcut prima victimă în Capitală. Un om al străzii, în vârstă de 65 ani, a fost descoperit îngheţat în centrul Bucureştiului. Medici au ajuns la el la scrut timp după ce a fost depistat, însă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

De asemenea, zeci de accidente s-au produs în doar câteva ore în Capitală. Şoferii au stat în trafic mult mai mult decât de obicei: zeci de minute pentru o distanţă de doar câţiva kilometri. 

Tot în Capitală, doi copaci au fost puşi la pământ de vânt. 

Meteorologii anunţă că ninsorile vor fi urmate de un val de ger în toată ţara. Potrivit ANM, în Bucureşti, în noaptea de miercuri spre joi, cerul se va menține mai mult noros, însă doar trecător vor mai fi posibile fulguieli. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 40…45 km/h, spulberând zăpada.
Temperatura aerului va continua să scadă, astfel încât minima va fi de -7…-5 grade.

În intervalul 29 noiembrie, ora 08 – 30 noiembrie, ora 08, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4…-3 grade și o minimă de -7…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h.
Vor fi înnorări, dar probabilitatea de ninsoare redusă.