Haos pe autostradă! Şoferii au văzut un sutien agăţat de ştergătoarele din spate ale maşinii şi au creat blocaje….

Şoferii au fost extrem de uimiți văzând pe ștergătorul de parbriz un sutien, iar asta a provocat un blocaj uriaș în trafic, pe o autostradă.

RomaniaTV.net
04 nov. 2017, 17:06

Deși nu suntem siguri de ce sutienul era acolo, cert este că imaginea asta a fost atât de ciudată încât mulți șoferi au oprit doar pentru a vedea de ce a fost pus chiar acolo acel sutien!

Imaginea ciudată a devenit rapid virală, oamenii au fost atât de curioși încât au declanșat haosul în trafic, mulți s-au apropiat de mașină pentru a găsi motivul, dar se pare că nimeni nu și-a putut da seama ce caută lenjeria acolo.

Au existat, totuși, multe speculații pe această temă, unele mai ciudate decât altele. Unii au presupus că cineva lăsase sutienul acolo să se usuce, dar a uitat să îl ia când a pornit mașina, alții cred că sutienul trebuie să fi căzut pe mașină de pe undeva și poate proprietarul mașinii nu a observat, de aceea nu l-a dat jos.

Imaginea a devenit rapid celebră, se prea poate ca acesta să fie singurul sutien care a devenit vedetă peste noapte, deși nimeni nu știe de ce.