Harta BOLILOR care pot fi citite pe faţa ta

Fiecare parte a feței tale reprezintă un organ. Atunci când ceva nu funcționează la capacitatea optimă, anumite zone ale feței îți semnalează acest lucru. Atenție la semnalele sale și rezolvă problemele la timp!

20 feb. 2015, 19:03
Harta BOLILOR care pot fi citite pe faţa ta

Modificări asupra urechilor (10) – indică probleme la rinichi

Cauza este indicată de excesul de sare din organism, de lipsa hidratării sau de consumul ridicat de condimente și cofeină. Caută soluții: bea multă apă și consumă rar cofeină, sare ori condimente.

Modificări asupra frunții (1 și 3) – indică probleme ale vezicii urinare, inimii și intestinului subțire

Cauza revine consumului de alimente prea grase, consumului excesiv de alcool, lipsei somnului și consumului exagerat de zahăr. Caută să preîntâmpini astfel de probleme mâncând multe alimente crude, consumând multă apă, evitând alcoolul și odihnindu-te suficient.

Modificări asupra zonei sprâncenelor (2,6 și 8) – indică probleme la ficat

Cauza este dată de alergia la anumite alimente dar și de faptul că sistemul digestiv funcționează prea mult și nu se bucură de suficientă odihnă. În acest caz, se recomandă plimbările în aer curat, alimente proaspete, mersul pe jos și exerciții fizice ușoare.

Modificări asupra zonei ochilor (5 și 9) – probleme cu rinichii

Cauza a reprezintă consumul excesiv de alcool și țigări. Evitați alcoolul, cafeina și băuturile îndulcite.

Modificări aspectu nasului (7) – probleme cu inima și cu intestinul gros

Cauza? Balonare, constipație, indigestie și circulație slabă. Verificați-vă tensiunea arterială. Consumați ceai verde care provoca eliminarea toxinelor.

Modificări la nivelul obrajilor (11 și 13) – probleme cu plămânii

Cauza: Astmul, fumatul execesiv, poluarea. Creșteți nivelul de oxigen din sânge prin realizarea plimbărilor în aer liber și prin consumul de alimente crude și sănătoase. Stați departe de alimentele picante!

Modificări la nivelul bărbiei (12) – probleme ginecologice

Acest lucru poate indica faptul că organismul se luptă cu bacteriile, este afectat de stres iar stilul de viață și dieta suferă modificări. Nu mai consumați carne sau produse preparate din carne pentru o perioada și evitați lactatele, informează www.secretele.com.