Harta candidaţilor la alegerile locale pe Facebook. Vezi cum se prezintă aceştia pe cea mai mare reţea de socializare

Facebrands a centralizat lista tuturor candidatilor - 14049 candidati, in 2843 unitati administrative din 42 de judete, reprezentand 85 partide si aliante electorale sau candidand independent.

26 mai 2016, 11:02
Harta candidaţilor la alegerile locale pe Facebook. Vezi cum se prezintă aceştia pe cea mai mare reţea de socializare

„Mai sunt acum doar cateva zile pana la alegerile locale de anul acesta dar credem ca putem folosi fiecare din nou timpul ramas pentru a ne informa si pentru a lua cel e mai bune decizii. Asa ca am centralizat pentru asta lista tuturor candidatilor – 14049 candidati, in 2843 unitati administrative din 42 de judete, reprezentand 85 partide si aliante electorale sau candidand independent.

„O poti gasi la adresa http://locale2016.facebrands.ro de unde poti accesa, prin intermediul hartii sau a listei de  judete si orase/unitati administrative, profilul sau pagina de Facebook ale candidatilor, adaugate de echipa noastra sau de alti utilizatori. Poti da share listei dintr-un anumit oras/dintr-o anumita unitate administrativa sau poti adauga orice profil sau pagina de candidat care lipseste”.

„Ne dorim insa si cu aceasta ocazie este sa contribuim la o mai buna informare a publicului si, de ce nu, poate chiar la o mai mare participare la discutiile pe aceasta tema si la alegerile propriu-zise”, mai spun cei de la Facebrands.

Alegerile locale in cateva cifre

14049 candidati

in 2843 unitati administrative din 42 de judete

reprezentand 85 partide si aliante electorale sau candidand independent

765 candidati independenti

Top 3 partide:

1. PARTIDUL NATIONAL LIBERAL (2975 candidati)

2. PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (2923 candidati)

3. PARTIDUL ALIANTA LIBERALILOR SI DEMOCRATILOR (1871 candidati)