Hasan Anil Eken, agentul lui Ekeng: O, Dumnezeule, sper că e o ştire falsă, nu pot să cred

Agentul fotbalistului a aflat de la jurnaliştii ProSport că fotbalistul echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a decedat după ce a fost resuscitat timp de 72 de minute de 10 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

06 mai 2016, 21:36
Hasan Anil Eken, agentul lui Ekeng: O, Dumnezeule, sper că e o ştire falsă, nu pot să cred

Impresarul lui Ekeng, Hasan Anil Eken, a aflat vestea decesului de la reporterul ProSport„O, Dumnezeule! Tot sper că tot ce-mi spuneţi e o ştire falsă. Patrick se simţea foarte bine şi muncea din greu la club. O, Doamne! Nu ştiu ce să spun. Are o fetiţă mică. E un coşmar, nu pot să cred”, a declarat pentru ProSport agentul fotobalistului.

Camerunezul Patrick Ekeng a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. 

Mijlocaşul dinamovist a primit imediat îngrijiri la nivelul gazonului, însă a rămas inconştient fiind urcat în ambulanţă după aproximativ patru minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti.

Conform unui anunţ oficial al Spitalului Floreasca, jucătorul a ajuns la camera de gardă „fără resuscitare”, iar decesul a fost constatat după aproape 90 de minute în care medicii spitalului au încercat să-l resusciteze.

Din informaţiile ProSport, la ora 22:50, pe fişa lui Ekeng scria şoc cardiogen. Contactat de ProSport, un medic specialist din Bucureşti a explicat: „Şoc este generat de inimă. Este o boală cardiacă. O stare metabolică care are la bază sistarea circulaţiei sângelui prin oprirea inimii către organele vitale: creier, rinichi, mai ales creierul”.