Henry „Hank” Deutschendorf, starul din Ghostbusters, S-A SINUCIS. Avea 29 DE ANI

Henry "Hank" Deutschendorf,unul dintre gemenii care au jucat în Ghostbusters II, s-a sinucis. Actorul avea 29 de ani şi suferea de probleme mintale.

22 iun. 2017, 06:52
Henry „Hank” Deutschendorf, starul din Ghostbusters, S-A SINUCIS. Avea 29 DE ANI

Potrivit unui comunicat de presă al unui spital din San Diego, Henry „Hank” Deutschendorf a fost găsit spânzurat într-un dulap din apartamentul său din Escondido, California. Fratele său a fost cel care l-a descoprit şi a sunat la 911. Primele indicii arată că Deutschendorf a murit înainte de ajungerea medicilor.

DOLIU în PRESĂ. Un important jurnalist A MURIT

William Deutschendorf, fratele geamăn al lui Henry „Hank” Deutschendorf, a confirmat că acesta din urmă suferea de o tulburare schizoafectivă.

„Mulți oameni nu știu prea multe despre Hank, unii îl cunoșteau ca pe Baby Oscar din Ghostbusters II, alții l-au cunoscut ca pe un frate, fiu, artist, profesor, unchi sau prieten”, a spus William Deutschendorf.

Doliu în TELEVIZIUNE. Un celebru prezentator A MURIT

Tulburarea schizoafectiva este o afectiune cronică de sanatate mintală care este o combinaţie de tulburare bipolara şi schizofrenie, cu halucinaţii, iluzii, depresie şi mânie. Boala necesita de obicei tratament pe viaţă.