Hermannstadt – FCSB 3-0 în sferturile de finală ale Cupei României VIDEO

HERMANNSTADT FCSB 3-0. Hermannstadt s-a impus, joi, cu 3-0, în faţa celor de la FCSB, în sferturile de finală ale Cupei României. Iniţial, meciul trebuia să se joace miercuri, dar a fost amânat din cauza condiţiilor de joc.

01 mart. 2018, 13:44
Hermannstadt – FCSB 3-0 în sferturile de finală ale Cupei României VIDEO

HERMANNSTADT FCSB 3-0. Hermannstadt, echipă aflată pe locul 2 în Liga 2, a început excelent meciul, având două ocazii la poarta lui Bălgrădean. În minutul 11, Rusu a deschis scorul după o gafă a lui Bălașa. Jocul excelent al sibienilor a continuat. În minutul 30, Blănaru a majorat scorul. Acesta a plecat dintre fundașii centrali de la FCSB, a scăpat singur cu portarul stelist și a marcat. În minutul 35, centralul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB, după un henț, dar a întors decizia, după intervenția asistentului.

HERMANNSTADT FCSB 3-0. După pauză, tot echipa lui Alexandru Pelici a jucat mai bine și a dominat jocul. În minutul 62, Rusu a marcat cu capul, din 7 metri, după un corner. În minutul 74, FCSB a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Ov. Popescu, pentru două galbene.

HERMANNSTADT FCSB 3-0. Hermannstadt este a doua echipă care se califică în semifinalele Cupei României, după Gaz Metan, care a trecut de Astra, 1-0. CSU Craiova – Dinamo, pe 6 martie, și FC Botoșani – CSM Poli Iași, 13 martie, sunt celelalte două sferturi de finală.

HERMANNSTADT FCSB 3-0 (2-0)

Rusu 11, 62, Blănaru 29

GOLURILE VIDEO AICI

Hermannstadt: Cabuz – A. Coman, Pârvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar – Danci, Dâlbea – Petrescu (Lupu 68), Blănaru (Târnovan 82), Hergheligiu(Neagu 85) – Rusu.

FCSB: Bălgrădean – A. Jorge (Ianis Stoica 66), Larie, Bălașa, Filip – Ov. Popescu, Nedelcu (Gnohere 46) – Man, Budescu, Fl. Coman – Fl. Tănase.