Hillary Clinton nu are alte probleme medicale în afară de pneumonie

Hillary Clinton nu suferă de alte probleme medicale în afară de pneumonia anunțată duminică, a dat asigurări luni purtătorul de cuvânt al candidatei democrate în cursa pentru președinția SUA.

12 sept. 2016, 17:59
Hillary Clinton nu are alte probleme medicale în afară de pneumonie

„Pot să dovedesc că nu există altă problemă medicală nedivulgată”, a declarat Brian Fallon la postul MSNBC, anunțând că noi documente medicale vor fi date publicității în următoarele zile.

„Cred că până la mijlocul sau la sfârșitul săptămânii ea își va relua campania”, a afirmat Fallon.

Purtătorul de cuvânt a afirmat, de asemenea, că Hillary Clinton nu și-a pierdut cunoștința în timpul stării de slăbiciune cauzată de deshidratare și de căldură, stare care a obligat-o să părăsească în grabă o ceremonie pentru omagierea victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, duminică dimineața, la New York.

Citeşte şi Hillary Clinton, diagnosticată cu pneumonie. Şi-a anulat turneul electoral din California

El a recunoscut, totodată, lipsa de comunicare în jurul incidentului medical, când a fost nevoie de mai multe ore pentru ca echipa lui Clinton să difuzeze un comunicat în care se dezvăluia că fosta șefă a diplomației americane suferă de o pneumonie, diagnosticată vineri și ținută secretă până duminică la sfârșitul zilei. „Am fi putut gestiona mai bine situația și oferi informațiile mai repede”, a spus el.

Hillary Clinton încerca luni să-și recapete forțele la domiciliul său din Chappaqua, lângă New York. Ea și-a anulat deplasarea pe care trebuia să o efectueze luni și marți în California. Ultima imagine cu ea datează de la mijlocul zilei de duminică, atunci când a ieșit din apartamentul fiicei sale, în New York, unde s-a dus după incident.