Holograf anunţă că donează banii de la Primăria Sectorului 5 către Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”. Asociaţia REFUZĂ DONAŢIA

Holograf încrearcă să-şi spele imaginea după scandalul legat de banii încasaţi de la Primăria Sectorului 5. Trupa a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că donează 11.000 de euro pentru construirea unui spital.

20 sept. 2018, 16:58
Holograf anunţă că donează banii de la Primăria Sectorului 5 către Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”. Asociaţia REFUZĂ DONAŢIA

Holograf a anunţat, printr-un mesaj pe pagina de Facebook a trupei, că donează 11.000 de euro, suma primită pentru prestaţia avută la evenimentul organizat de primarul Daniel Florea, „50 de ani de Sector 5”, Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”. 

„De 40 de ani cântăm cu gândul să-i bucurăm pe oameni. Am mai spus şi o mai spunem o dată: nu cântăm pentru bani, ci pentru a fi alături de oameni care se bucură de muzica noastră, oameni cu care împărţim aceleaşi valori. V-am provocat mereu şi asta facem şi acum: donăm prin 11.000 euro pentru Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” care construieşte primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România şi te provocă şi pe tine să ni te alături”, este mesajul trupei Holograf.

Holograf, reacţie după scandalul de la Sectorul 5: Nu mai cântăm pentru bani de mult timp

Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” a refuzat însă donaţia trupei Holograf.

„Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre.

Ținem să facem următoarele precizări :

Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de eur, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.

Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie”, scrie pe pagina de facebook a Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”.