Holograf, reacţie după scandalul de la Sectorul 5: Nu mai cântăm pentru bani de mult timp

Membrii trupei Holograf au avut prima reacţie comună după scandalul petrecerii de trei zile a primarului sectorului 5, Daniel Florea. Ei susţin că nu mai cântă pentru bani, ci pentru public.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 14:50
Holograf, reacţie după scandalul de la Sectorul 5: Nu mai cântăm pentru bani de mult timp

„In ultimele zile, noi – trupa Holograf – suntem subiectele unei serii de atacuri, motiv pentru care dorim a facem cateva precizari. 

Cand ne urcam pe o scena, nu cantam niciodata pentru un partid politic sau o corporatie, cantam pentru publicul din fata noastra care se bucura de muzica pe care am scris-o cu emotie si dragote. Pentru asta facem aceasta meserie si o vom face in continuare.

Nu am avut si nu vom avea vreodata nicio legatura cu modul in care se atribuie contractele pentru evenimentele in care cantam noi. Exista institutii ale statului platite din bani publici care au ca scop investigarea modului in care se cheltuiesc banii publici, cum exista si institutii care fac strategiile culturale si decid unde investesc. Nu consideram ca noi sau impresarul nostru am avea vreo atributie sau obligatie in acest sens.

Formatia Holograf nu are o opinie politica unitara. Suntem 5 oameni cu pareri si opinii diverse si am invatat in cei 40 de ani de cand suntem impreuna sa convietuim frumos impreuna. Optiunile politice ale membrilor trupei se exprima in cabina de vot, nu pe scene. 

Nu mai cantam pentru bani de mult timp, o facem din bucuria de a fi impreuna unii cu altii, de a ne intalni cu fanii nostri, cu prietenii pe care ni-i-am facut in tara de-a lungul anilor. Am cantat peste 365 de concerte intr-un an in 1988. Pe bilete. Am cantat in Franta, Canada, Olanda, UK, chiar si in Coreea de Nord sau Transnistria. Am cantat in toata tara, am trait cateva vieti ca Holograf. Am trecut prin multe situatii impreuna ca sa mai putem fi impresionati de orice forma de bullying la adresa noastra. Suntem convinsi ca publicul nostru ne iubeste pentru muzica noastra si nu leaga acest atasament de politica sub nicio forma.

Abia asteptam sa ne revedem la concertele noastre, unde si cum va fi cazul. Vom canta mereu cu aceeasi bucurie, manati de visul unor pusti care si-au facut trupa acum 40 de ani si si-au urmat visul pentru ca au stiut ca vor sa faca muzica toata viata”, au scris membrii trupei Holograf pe pagina lor de Facebook.