Honorius Prigoană a strâns o avere la nuntă. Vezi cât a mers darul şi câţi bani a putut să-i dea Elena Udrea

Nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al afaceristului Silviu Prigoană, a fost unul dintre evenimentele de căpătâi ale acestui sfârșit de an. Petrecerea a avut loc într-un lux orbitor și a adunat 400 de invitați unul și unul, de pe două continente, care au cinstit masa plină cu delicatese în stil mare.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 06:13

Honorius Prigoană şi soţia lui soţie au strâns din plicuri nu mai puţin de un milion de euro! Potrivit celor de la Libertatea invitaţii au dat câte 5.000 de euro, iar cea care a ridicat ştacheta a fost chiar Elena Udrea.

„Un eveniment unic in viata unor tineri, cununia religioasa, a devenit subiect de speculatii pentru toti neavenitii, in cazul lui Honorius si Corina Prigoana. In loc sa fie apreciata dorinta lor de a se cununa si in fata lui Dumnezeu in biserica, ei fiind deja casatoriti civil in America, unii s-au gandit sa ii critice doar pentru a face rating intr-o zi de duminica. Daca ar fi vrut sa respecte adevarul, ar fi trebuit sa intrebe si apoi sa spuna ca de fapt nasii cuplului Prigoana nu am fost eu, ci un cuplu de tineri casatoriti, Sorina si Gheorghita Moisac.
Ne-am fi dorit si eu si ei sa le fiu nasa, dar tocmai faptul ca nu sunt casatorita m-a impiedicat.
Haideti sa pastram o minima decenta si sa lasam tinerii sa se bucure de evenimentul minunat pe care acestia il traiesc!”
, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Elena Udrea ar fi pus în plic nu mai puţin de 20.000 de euro. La o asfel de nuntă şi cheltuielile au fost pe măsură: meniul a costat 400 de euro de persoană, s-a băut doar Don Perignon și Moet, muzica a fost asigurată de cei mai bine plătiți artiști în condiții tehice fără cusur. Mireasa a purtat o rochie de 25.000 de euro.