Honorius Prigoană, DEZVĂLUIRI cutremurătoare despre AGRESIUNILE fizice la care era supus de către tatăl său

Honorius Prigoană, fiul cel mare al afaceristului Silviu Prigoană, a acceptat să vorbească public despre bătăile primite în copilărie de la tatăl său. De asemenea, Honorius a mai spus că toate aceste bătăi l-au maturizat mult mai repede decât ar fi fost normal.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 09:48

Honorius Prigoană le-a acordat recent un interviu celor de la WoWBiz, în care a povestit că tatăl său, Silviu Prigoană îl bătea atât pe el, cât şi pe fratele său destul de des în toată perioada copilăriei.

Motivul pentru care a plecat Prigoană jr. de la PDL la PNL

Tot în acel interviu, Honorius Prigoană mai dezvăluia că fratele său, fiind foarte răsfăţat nu recunoştea niciodată că făcea vreo boacănă şi mereu el primea şi „partea” fratelui său.

„Ce batăi mi-a dat tata, nu vrei să ştii! Ce curea, ştii ce palmă grea are? A făcut şi patru ani de box. Cred că de asta m-am şi maturizat mai repede, de la bătăile din copilărie.

Când eram mici, ne băteam rău. Ce bătăi îşi lua de la mine şi eu de la taică-miu, că de ce îl bat. El fiind mai mic, orice prostie făcea, dădea vina pe mine. Era foarte răsfăţat. Zicea tot timpul: „Nu eu, Honorius!””, a declarat Honorius Prigoană.

Citeşte şi  Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, s-a logodit