Horoscop: 3 zodii care NU îşi găsesc marea dragoste. Sunt neîmplinite

Iubesc, dar niciodata la intensitate maxima. Si asta intrucat nu au norocul sa intalneasca acea persoana care sa le faca sa vibreze la maximum. Vorbim in continuare despre zodiile pentru care cu greu exista o jumatate perfecta si pe care sunt sanse sa nu o descopere niciodata.

08 mart. 2018, 09:48
Horoscop: 3 zodii care NU îşi găsesc marea dragoste. Sunt neîmplinite

Berbec

Berbecul e atat de plin de energie si de avant incat nu are rabdare sa astepte dupa marea iubire. Sunt sanse sa se casatoreasca de foarte tanar si in felul acesta sa rateze orice sansa se a mai fi deschis spre dragostea perfecta. Cand va realiza ca nu mai poate face nimic in acest sens va trai o adevarata drama sufleteasca. Fara sa o marturiseasca, inima sa va tanji intotdeauna dupa implinirea in amor.

Sagetator

Sagetatorul trece fluierand pe langa marea dragoste. Si nu o data, ci de cel putin doua ori in viata. Habar n-are cand si-a intalnit persoana predestinata si, aiurit cum e, merge mai departe. Traieste insa cu regretul neimplinirii in amor, pentru ca este constient ca iubirea nu e asa cum o simte in prezent, ci are ceva supranatural, iar el tocmai dupa acest sentiment tanjeste mereu.

Varsator

Trec sansele pe langa Varsator si el habar nu are. E boem din fire si nici nu realizeaza ca, de fapt, a avut la un moment dat alaturi persoana perfecta, dar cu stilul sau aiurit a indepartat-o. Viseaza sa i se dea inima peste cap, sa traiasca intens, sa se bucure de iubirea puternica si infinita, sa vibreze cu adevarat la acest sentiment, dar jumatatea sa nu isi mai arata chipul, iar el nu are curajul sa lupte pentru iubirea sa.