Horaţiu Mălăele, reacţie uluitoare după moartea Stelei Popescu

Horațiu Mălăele a fost criticat pentru că nu a ținut un moment de reculegere în amintirea celei care a fost Stela Popescu. Actorul a dat imediat replica.

27 nov. 2017, 19:20
Horaţiu Mălăele, reacţie uluitoare după moartea Stelei Popescu

Horațiu Mălăele a avut spectacol duminică seara, în ziua în care a fost înmormântată doamna comediei românești, Stela Popescu.

O admiratoare, care a participat la spectacolul susținut de acesta, i-a atras atenția că nu a ținut un moment de reculegere în aminitirea celei care a fost Stela Popescu.

„Ce dezamăgire!!! Aseară am fost la un spectacol cu HORAŢIU MĂLĂELE …Mă aşteptam să existe o clipă de reculegere în memoriam Stela Popescu. Dar şi actorii mari pot fi oameni mici…Păcat…”, a scris persoana pe Facebook.

Vezi si: Stela Popescu, mesaj pentru toţi românii, de 1 Decembrie 2017. Clipul pe care nu a mai apucat să-l vadă difuzat VIDEO

Potrivit libertatea.ro, Horațiu Mălăele a ținut să îi explice acesteia care a fost motivul pentru care nu a ținut momentul de reculegere.

„Faptul că simțiți nevoia acută de a vă manifesta public în calitate de bocitoare, depășește spațiul meu de interes, mai ales în raport cu un om care, dincolo de calitățile lui excepționale, mi-a fost prieten și pe care l-am iubit dincolo de presupunere.

Știut faptul că naivitatea, ca să folosesc un eufemism, este multiformă, voi încerca să iert și să uit acest puseu de autoritate și vedetism, condamnându-vă la resemnare și gând curat”, a scris Horaţiu Mălăele pe rețeaua de socializare.

Vezi şi: Semne rele la înmormântarea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat la mănăstire