Horia Brenciu şi soţia se căsătoresc religios

Sunt împreună de opt ani, dar Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au decis să facă marele pas de abia anul acesta. După ce s-au cununat religios la începutul verii, cei doi vor păşi împreună spre altar.

20 sept. 2014, 16:18
Horia Brenciu şi soţia se căsătoresc religios

Horia Brenciu şi producătoarea tv vor avea o ceremonie restrânsă, pe 28 septembrie, la care vor participa doar familiile şi prietenii apropiaţi, conform apropotv.ro. 

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2006. Cei doi au împreună o fetiţă, Mina, care a venit pe lume în noiembrie 2012. Alice mai are două fete, Andreea şi Maria, dintr-o relaţie trecută.

Alice Dumitrescu a fost colegă la Şcoala Vedetelor, celebrul show TV realizat de Titus Munteanu, cu Dana Mladin. Apoi, Alice Dumitrescu a început să înainteze fabulos în TV. După experienţe la TVR, Antena, National TV şi Prima TV, pare să se fi împlinit profesional la Media Pro Pictures.

Citeşte şi Horia Brenciu, fotografie emoţionantă cu familia sa

A fost producător al serialului „Om bogat, om sărac” în care Horia Brenciu a avut rol principal. Însă, la acea vreme, Alice Dumitrescu l-a amendat pe Horia Brenciu pentru o întârziere la filmări, scrie vedeteblog.com. 

Alice Dumitrescu (44 de ani) are două fete, cea mai mare dintre ele având vârsta de 21 de ani. 

Cu Horia Brenciu (39 de ani) a început relaţia în 2006, pe când Alice avea 38 de ani. 

Citeşte şi Horia Brenciu s-a căsătorit în MARE SECRET cu Alice Dumitrescu