Horia Moculescu ţine regim de Sărbători

La inceputul anului trecut, la scurt timp dupa sarbatori, maestrul Horia Moculescu a ajuns de urgenta la spital. Fierea i-a dat mari batai de cap, iar medicii au decis sa-l opereze de urgenta. Anul acesta, artistul si-a invatat lectia si tine regim.

31 dec. 2014, 12:15
Horia Moculescu ţine regim de Sărbători

Horia Moculescu si-a petrecut Craciunul in vizita pe la prieteni, iar mesele au fost mai mult decat imbelsugate. Desi bucatele ii cam faceau cu ochiul, maestrul a decis sa-si puna pofta-n cui, de dragul sanatatii. Anul trecut a mancat din toate preparatele traditionale iar la scurt timp dupa sarbatori a ajuns la spital, acuzand dureri abdominale. Fierea era data peste cap, iar medicii au hotarat sa-l opreze de urgenta, fiind invatatura de minte pentru indragitul artist. Tocmai de aceea, desi are voie sa manance orice, anul acesta, Horia Moculescu a decis sa tina regim 

  In Noaptea dintre Ani, Horia Moculescu va sarbatori tot alaturi de prietenii sai, cei care-i sunt aproape si la bine si la greu: „De Revelion, Nidia o sa mearga cu gasca ei intr-un club, asa cum fac tinerii de varsta ei. De cealalta parte, eu voi merge la niste prieteni, ca doar nu o sa stau acasa de unul singur”, a mai spus indragitul artist pentru Cancan.

Horia Moculescu a recunoscut că o cântăreaţă a trecut prin patul lui: E singura din istoria muzicii româneşti