Horoscop: Acestea sunt soţiile ideale ale zodiacului

Vrei să știi dacă te afli în clasamentul femeilor care își doresc un partener de cursă lungă și rămân fidele până la final? Am aflat în ce zodii sunt născute soțiile ideale.

RomaniaTV.net
22 sept. 2016, 13:15
Horoscop: Acestea sunt soţiile ideale ale zodiacului

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie care știe ce trebuie făcut pentru ca bărbatul de lângă ea să evolueze frumos, să fie stăpân pe forțele sale și să nu-și facă probleme în privința situației financiare. Tu ești una dintre acele femei, capabile să transforme orice bărbat în cea mai bună variantă ale lui? Te consideri o femeie demnă de a fi o soție ideală? Uite ce zic astrele!

Rac

Pe prima poziție în clasament se situează femeia născută în zodia rac. Această reprezentantă a sexului frumos știe cum să-și satisfacă soțul din toate punctele de vedere, îi oferă bunătăți alese pe masă, e organizată, este o mamă excelentă pentru copii și iubește și pretinde armonie în casă.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

Gemeni

Un loc important în topul soțiilor ideale îl ocupă și nativele născute în zodia gemeni. Au puterea să se facă extrem de plăcute ca soții, mai ales că le place acest rol. Deși sunt femei vorbărețe și pot cădea ușor în extrema cealaltă, a cicălitoarelor, soții lor sunt fermencați în mare parte de cuvintele lor. Foarte important, aceste native nu fug de provocări, ba chiar reușesc să depășească orice obstacol.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro