Horoscop: Bărbat sau copil? Afla cât de matur este, în funcţie de zodie

De cele mai multe ori bărbaţii sunt imaturi şi se comportă contrar aşteptărilor noastre, fără să se gândească la consecinţele faptelor lor.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 09:58
Horoscop: Bărbat sau copil? Afla cât de matur este, în funcţie de zodie

Daca iti doresti o relatie stabila, cu un barbat suficient de matur incat sa-si ia un angajament si sa-ti ofere acele lucruri care te fac fericita, este foarte important sa stii cu cine ai de-a face.

Afla cat de matur este iubitul tau, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este numit si „copilul zodiacului”. Atunci cand iubeste este foarte entuziasmat, dar nu stii cat timp va dura relatia cu el. Se plictiseste repede si este foarte iresponsabil atunci cand ia decizii. De multe ori se arunca cu capul inainte, apoi isi da seama de consecinte. Foarte greu te intelegi cu el atunci cand vede ceva ce isi doreste foarte mult, tocmai de aceea trebuie sa te comporti cu el ca si cum te-ai comporta cu un copil: cu multa rabdare.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi!

Taur

Taurul este un veritabil domn, este foarte matur si constient de faptele sale. Pe el te poti baza oricand. Se gandeste de doua ori inainte de a face o miscare si este conservator de fel. Este pregatit pentru un angajament si stie cum sa faca o femeie sa se simta speciala. Pe un Taur te poti baza oricand, trebuie doar sa-l tratezi cu respect.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este cel mai bun partener de joaca. Este unul dintre cei mai imaturi nativi ai zodicului si de cele mai multe ori este iresponsabil. Isi pune propriile interese si dorinte pe primul plan si de cele mai multe ori te vei trezi ca a luat o decizie pentru amandoi, fara ca tu sa fi stiut. Se lasa foarte usor dus de val si este foarte posibil sa se plictiseasca repede de tine, mai ales daca-i impui anumite reguli.

Rac

Barbatul Rac isi doreste o familie si este potrivit pentru rolul de tata si sot. Desi de cele mai multe ori se comporta precum un copil de generala atunci cand este indragostit, este foarte serios cand vine vorba de responsabilitati. Pune binele intregii familii pe primul plan si nu face nimic fara sa te consulte si pe tine. Singurul aspect negativ este ca are nevoie de foarte multa atentie pentru a ramane implicat intr-o relatie.

Citeşte şi Horoscop: Cu cine să nu te cuplezi. Cele mai proaste combinaţii de zodii

Leu

Leul este foarte egoist si incapatanat, tocmai de aceea am putea spune ca este imatur intr-o relatie. Prefera sa-si puna propriile interese si dorinte pe primul plan si foarte rar cedeaza pentru a-si multumi partenera. Considera ca totul i se cuvine, ca doar este stapan. Va accepta sa-si ia un angajament doar daca va fi sigur ca veti fi impreuna doar la bine, nu si la rau.

Află cum se comportă bărbaţii din restul zodiilor pe Ele.ro.