HOROSCOP: Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Astrele te pot influenţa în ceea ce priveşte alegerea unui loc de muncă. Iată ce job ţi se potriveşte cel mai bine în funcţie de zodie.

09 sept. 2013, 14:41
HOROSCOP: Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbec. Ai nevoie de un loc de muncă care să îţi permită să fii responsabil. Îţi place să generezi idei, să iei decizii, dar mai ales să îţi alegi tu programul. Aceşti nativi sunt foarte iscusiţi în ceea ce priveşte munca fizică, scrie one.ro.

Taur. Pentru tine, locul de muncă ideal este cel care are în centrul interesului creativitatea. Mai mult, job-ul trebuie să îţi ofere stabilitate şi siguranţă. Un mediu fără stres, cu o atmosferă calmă este perfect pentru tine.

Gemeni. Un job ideal pentru aceşti nativi este cel care le permite să interacţioneze cu mulţi oameni. Foarte important pentru aceştia este să nu se plictisească la locul de muncă. Cariera va fi una strălucită dacă li se creează contextul dinamic şi antrenant.

Rac. Fiind în strânsă legătură cu colegii de muncă, Racul poate dezvolta calităţi speciale. Acest nativ are nevoie să creadă în ceea ce face, dar şi în oamenii din jurul său. Pe Rac îl motivează un job în care mediul îi oferă suport şi încredere.

Citeşte şi Cu cine să nu te căsătoreşti: Zodiile cele mai predispuse să divorţeze

Leu. Job-ul perfect pentru Leu este cel care îi permite să fie cel mai bun, cel mai apreciat. Acest nativ se desfăşoară bine în locuri de muncă ce au o structură solidă, dar şi în cele unde poate excela.

Fecioară. Locul de muncă ideal este cel unde sau prin intermediul căruia poţi fi de folos celorlalţi. Te dezvolţi foarte bine în locuri unde ai resursele necesare să îi ajuţi pe alţii, dar şi unde ai posibilitatea să îţi impui abilităţile organizatorice.

Balanţă. Pentru Balanţă, locul de muncă preferat este cel care îi permite să combine abilităţile sale sociale cu afinitatea aparte pentru frumuseţe. Interacţiunea cu oamenii este vitală, este o necesitate.

Scorpion. Locul de muncă ideal pentru acest nativ este cel care îi dă voie să lase acolo o parte din sufletul său, din emoţiile sale.

Săgetător. Acest nativ are nevoie de un job care să îi permită să fie văzut ca un lider, ca o autoritate. Îi face bine dacă ideile sale sunt auzite şi puse în valoare. Fiind un pesonaj activ, cariera care i se potriveşte este cea unde ritmul este rapid.

Citeşte şi HOROSCOP: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii

Capricorn. Job-ul perfect pentru tine este cel care adună toate nevoile tale la un loc şi le îndeplineşte. E posibil să schimbi mai multe locuri de muncă până ajungi la unul care te ajută să devii mereu mai bun. Ai nevoie de un loc de muncă care să te stimuleze financiar şi unde te poţi simţi apreciat.

Vărsător. Un job ideal este cel care te ajută să creezi o diferenţă clară în viaţa oamenilor. Ai nevoie să simţi că ajuţi oameni prin ceea ce practici ca meserie.

Peşti. Job-ul perfect este cel unde ai posibilitatea să îţi exprimi sinele creativ. Ai nevoie, de asemenea, de un job ce îţi oferă flexibilitate, o libertate semnificativă.

Citeşte şi HOROSCOP: Care sunt şansele să te înşele, în funcţie de zodia ta şi a lui