Horoscop: Cele mai ghinioniste zodii în luna august 2016

Crezi că ești o persoană ghinionistă doar pentru că anumite lucruri nu au avut rezultatul pe care ți l-ai dorit? Trebuie să știi că fiecare trecem prin perioade mai bune și mai rele. Important este să depășim situațiile cu capul sus.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 12:07
Horoscop: Cele mai ghinioniste zodii în luna august 2016

Taur

Nativii Taur sunt foarte naivi. Chiar dacă știu acest lucru, ei consideră că sunt ghinionişti și că nimic nu le iese așa cum vor ei. Problema lor este că au încredere în oricine și cred tot ce li se spune.

De aceea, în această lună, nu trebuie să te mai lași impresionat și să dai bani de fiecare dată când cineva îți va cere. În plus, de multe ori va apărea fustrarea și nu vei mai ști cum să reacţionezi. Câteodată, omul îți mai face ghinion și cu mâna sa.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii în care nu poţi avea deloc încredere

Gemeni

Norocul la bani nu prea se simte la Gemeni, de aceea spun mereu că sunt ghinioniști. Dar ei nu sunt dezamăgiți de acest lucru, de aceea nu așteaptă prea multe de la viață. În plus, nativii Gemeni cred că dacă nu faci eforturi în viață, nu poți primi nimic pe gratis.

Ei sunt pe principiul: „muncește și vei avea”. Totodată, în cazul în care persoanele care sunt născute sub acest semn vor să-și cumpere proprietăți, trebuie să fie foarte atente dacă nu vor să fie înșelate. În această perioadă, trebuie să fie atenți la cheltuieli și să nu se implice în datorii.

Capricorn
Nativii Capricorn trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății și să programeze un consult medical. În plus, ar trebui să se decidă că este timpul să țină dietă și să fie foarte precauţi cu privire la igiena produselor alimentare. Iar pentru tratarea problemelor intestinale și pulmonare, Capricornii trebuie să bea mai multe ceaiuri medicinale. Totodată, femeile trebuie să fie atente deoarece sunt predispuse la probleme ginecologice. Este un moment bun să investească bani în proiecte noi, dar să evite orice investiție speculativă, sau profitul se va încheia cu pierderi financiare majore.

 Scorpion
La nativii acestei zodii, ghinionul este în casa Iubirii, de aceea Scorpionii care au în acest moment o relație, trebuie să fie răbdători cu partenerul/partenera. În plus, cei care sunt căsătoriți ar trebui să se țină departe de ispită, sau se vor confrunta cu o despărțire. Pentru unii, acest lucru poate fi considerat ghinion. Totodată, trebuie să fie atenți la relația de cuplu, și să evite conflictele, mai ales în lunile septembrie și noiembrie.