Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 februarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Află ce ţi-au rezervat astrele la capitolul dragoste pentru următoarea săptămână a lunii februarie.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 10:00
Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 februarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Vărsător

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una destul de plăcută pentru tine pe plan sentimental. Ai şansa de a cunoaşte oameni noi, de a putea compara şi de a alege într-un final ce ţi se potriveşte. Dacă eşti singură, cu siguranţă vei avea succes, dacă ai un iubit stabil e posibil să îi vezi acestuia mai mult defectele decât calităţile.

Peşti

Evită certurile pe cât posibil în aceste zile, nu e cazul să exagerezi în relaţia cu partenerul de viaţa sau în cea cu copiii. Te vei axa mai mult pe familie, în ultimul timp ai realizat mai bine că ea ar trebui să fie pe primul loc pentru tine. Cu toate acestea, nu lăsa ca atmosfera să fie încordată din cauza faptului că petreceţi mai mult timp împreună.

Citeşte şi  Horoscop februarie: Cumpenele tale în această lună, în funcţie de zodie

Berbec

Eşti din ce în ce mai atrasă de viaţa de familie şi îţi doreşti să schimbi ceva pe acest plan în viitorul apropiat. Încerci să te conectezi cu toţi cei dragi şi să păstrezi relaţiile cât mai apropiate. Dacă faci acest lucru doar cu rudele tale, e posibil ca partenerul de viaţă să aibă câteva reproşuri la adresa ta.

Taur

În această săptămână vor fi inevitabile tensiunile dintre tine şi partenerul de viaţă. Chiar dacă nu este în regulă ce se întâmplă între voi, este foarte important să eviţi să implici şi pe altcineva în certurile voastre. Cu cât opiniile sunt mai multe, cu atât va fi mai dificil de găsit o soluţie.

Citeşte continuarea pe eva.ro