Horoscop: Dragostea pluteşte în aer. Zodii care îşi întâlnesc sufletul-pereche în 2016

Doar o lună ne mai desparte până la noul an şi fiecare dintre noi îşi imaginează deja cum va fi 2016. Toată lumea speră la mai bine pe toate planurile, iar când vine vorba de viaţa sentimentală, evident că şi în acest caz speranţele se îndreaptă către împlinire.

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 11:51
Horoscop: Dragostea pluteşte în aer. Zodii care îşi întâlnesc sufletul-pereche în 2016

Iata ce le rezerva astrele fiecarei zodii in parte in anul care vine:

Berbec

2016 nu pare sa inceapa promitator in cazul tau. E liniste in plan sentimental, dar numai ca nu lucrurile nu vor ramane la fel chiar tot anul. Abia iulie si apoi ultimele trei luni aduc o efuziune in relatiile personale. Devii mult mai senzuala, mai atragatoare si reusesti sa cuceresti inimile barbatilor. Dragostea infloreste, iar din octombrie incolo poate avea loc oficializarea legaturii existente sau ivirea unei noi iubiri.

Citeşte şi  Horoscop chinezesc 2016: Zodiile care au parte de dragoste şi de noroc la bani în anul Maimuţei

Taur

Dragostea face furori in inima ta inca de la jumatatea lui 2015, iar anul care vine este ideal pentru a-ti gasi marea dragoste, dar si pentru a-ti pune ordine in viata. Ai sanse mari sa iti gasesti jumatatea unde te astepti mai putin, adica fix in cercul de prieteni. Instinctul tau sexual este amplificat si este deschisa catre aventuri. Asadar, sunt sanse mari ca in 2016 sa treci printr-o experienta amoroasa deosebita.

Citeşte continuarea pe ele.ro