Horoscop: Fereşte-te de aceste zodii când sunt nervoase

Nu e om să nu-și fi ieșit din fire măcar o dată în viață, însă nativii unora dintre zodii sunt mai predispuși să răbufnească și să caute să se răzbune.

RomaniaTV.net
04 mai 2016, 12:29
Horoscop: Fereşte-te de aceste zodii când sunt nervoase

Berbec

Ești cea mai entuziastă dintre native, dar și cea mai îndrăzneață. Din păcate, îndrăzneala are și o altă fațetă: când te supără cineva, ești de nestăvilit în exteriorizarea furiei, pentru că accepți cu mare greutate afrontul care ți s-a adus. Cu vorbe usturătoare, îl pui la punct imediat pe cel care te-a jignit. Uneori, uiți efectele cuvintelor dureroase, însă cei care te cunosc cu adevărat știu că, de fapt, acesta e doar un mod de a te apăra.

Taur

Chiar dacă în mod obișnuit ești foarte răbdătoare și tolerantă, când te enervezi devii rece ca gheața și răbufnești ca un veritabil taur înfuriat. Partea bună e că totul durează la tine cât o furtună de vară și pe cât de repede te-ai înfuriat, pe atât de rapid îți trece. Din acest punct de vedere ești un exemplu pentru cei mai mulți.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care este dependentă de iubire

Leu

Cum îți place să conduci în orice tip de relație și să fii adulată, să ți se arate respect și să-ți fie apreciată generozitatea, atunci când ești dezamăgită și simți că ai fost trasă pe sfoară te dezlănțui ca o leoaică furioasă. Nu accepți să fii trădată sau mințită, deci imediat ce vei fi „atacată”, vei acționa.

Scorpion

S-a tot vorbit despre acul nativului în zodia Scorpion și pe bună dreptate. Dacă ești provocată, te înfurii pe dată și devii din persoana calmă și discretă cu care-i obișnuiești pe cei din jur una impulsivă și răzbunătoare. Tinzi să fii extrem de protectoare și-ți ieși din fire imediat ce simți să ți-au fost încălcate limitele. Nu uiți pe cei care îți fac un bine și cu atât mai mult pe aceia care te-au făcut să suferi sau au lezat pe cineva drag.

Află care sunt zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie.