Horoscop: Influenţa Soarelui în zodia Balanţă

In perioada 23 septembrie - 22 octombrie 2014 Soarele va intra in zodia Balantei, iar pe masura ce va avea loc aceasta stagnare, el iti va lumina o casa astrologica, in functie de zodia ta.

19 sept. 2014, 08:32
Horoscop: Influenţa Soarelui în zodia Balanţă

Asadar, va fi o perioada in care se vor resimti influentele Soarelui si este foarte important sa stim in ce masura ne afecteaza.

Iata care vor fi influentele asupra ta, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Soarele se va afla in casa 7, cea a Parteneriatelor, astfel ca aceasta pozitie va aduce in prim-plan relatiile de orice natura. Persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa gaseasca o metoda de a-si echilibra viata, de a fi in armonie cu tot ce le inconjoara si, nu in ultimul rand, sa-si indrepte atentia si catre cei din jur.

Citeşte şi Horoscopul calităţilor fiecărei zodii

Taur

Soarele se va afla in casa 6, cea a Muncii si a Sanatatii. Asadar, persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa iasa din rutina si sa gaseasca noi metode de a-si rezolva problemele cu care se confrunta. In plus, trebuie sa fie atente si la starea de sanatate, orice afectiune netratata in aceasta perioada va avea afect pe termen indelungat.

Citeşte şi HOROSCOP. Zodiile cele mai predispuse să divorţeze, în procente

Gemeni

Soarele se afla in casa 5, cea a Dragostei si a Copiilor, dar si a Distractiei si a Creatiei. Asadar, persoanele nascute in aceasta zodie vor fi mai energice, vor avea mai multa pofta de viata si se vor gandi serios asupra viitorului. In plus, vor avea posibilitatea sa-si rezolve problemele cu care se confrunta pe plan sentimental sau vor putea pune bazele unor noi relatii.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.