Horoscop: Paradă PRIVATĂ pentru iubitul tău de 1 Decembrie

Surprinde-ţi iubitul de 1 Decembrie cu un plan care să îi aducă zâmbetul pe buze la final de an. A muncit din greu pentru a te face fericită şi merită o zi de răsfăţ! Află cum poţi să-l dai pe spate, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
27 nov. 2015, 13:18
Horoscop: Paradă PRIVATĂ pentru iubitul tău de 1 Decembrie

Berbec

Berbecii sunt foarte energici până când… obosesc. Stresul este cel care îi epuizează şi trebuie sa li se spună că nimeni nu are pretenţia de la ei să salveze lumea.

O zi liberă reprezintă prilejul perfect pentru ca nativii din această zodie să se detaşeze de toate problemele de zi cu zi. Aşadar, răsfaţă-ţi partenerul cu un masaj şi complimentează-l cât e ziua de lungă… ştii că nu rezistă la cuvintele de laudă.

Citeşte şi  Horoscop: Cum pot fi bărbaţii manipulaţi în funcţie de zodie

Taur

Nativul din zodia Taur îşi doreşte cu orice preţ să fie perceput ca fiind competent. Aşadar, acesta îşi va da interesul să facă lucrurile aşa cum trebuie din prima. Teama de eşec este cea care îl stresează pe Taur aşa că ar trebui să îi spui că, uneori, eşecul ne ajută să evoluăm.

De 1 decembrie, fă-l să se simtă centrul Universului. Profită de ziua liberă pe care amândoi o aveţi şi bucuraţi-vă de timp petrecut împreună. Pentru a-l da cu adevărat pe spate, fă-i un mic cadou, poate chiar un parfum, şi nu uita că apreciază simţul umorului aşa că lasă seriozitatea deoparte.

Citeşte şi  Horoscop: Ce vicii are fiecare zodie

Gemeni

Gemenii sunt scoşi din pepeni de prostie. Din păcate, la locul de muncă, se simt înonjuraţi de incompetenţă aşa că ziua liberă reprezintă prilejul perfect pentru a scăpa de oamenii cu care simt că nu au nimic în comun.

Dacă vrei să îţi dai pe spate partenerul din zodia Gemeni, trebuie neapărat să dai dovadă de inteligenţă. Aşadar, petrece-ţi ziua liberă gâdilându-i orgoliul cu întrebări la care numai el îţi poate răspunde. Fă-l să se simtă important şi te asigur că îl vei seduce.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.