Horoscop: Soţie sau amantă? Află ce preferă fiecare bărbat în funcţie de zodie

Aşa cum nu tuturor bărbaţilor le place acelaşi gen de femeie, aşa şi când vine vorba despre relaţiile pe care le au cu reprezentantele sexului frumos se poate spune că au dorinţe şi aşteptări diferite. Cu alte cuvinte, poate fi familist sau poate alege mai degrabă relaţiile libertine.

RomaniaTV.net
09 feb. 2016, 12:26
Horoscop: Soţie sau amantă? Află ce preferă fiecare bărbat în funcţie de zodie

Iata ce spune zodia despre ceea ce isi doreste de la partenera sa:

Berbec

Nativul din zodia Berbec actioneaza destul de impulsiv cand vine vorba despre relatii, dar cand alege sa se casatoreasca e foarte atent la persoana pe care o ia alaturi de el. Pentru ca oricat de zglobiu ar fi in tinerete, la maturitate devine foarte fidel si vrea o persoana pe care sa o tina toata viata aproape.

Taur

Barbatul Taur este foarte pretentios atunci cand vine vorba despre femeia pe care si-o doreste alaturi. Nu se hotaraste usor, nu alege la intamplare, pentru ca vrea sa aiba alaturi persoana perfecta. Pentru ca e greu de gasit o astfel de persoana, va avea doar iubite, pe care le va schimba imediat ce gaseste una mai buna.

Citeşte şi   Horoscop: Care este cea mai mare temere a bărbaţilor, în dragoste, în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale, carora le place sa joace pe mai multe fronturi. Acest nativ se plictiseste repede, insa adora confortul unui camin, asadar nu va abandona usor relatia in care se afla. Asta nu inseamna ca nu isi va cauta si o amanta cu o personalitate versatila. Ei prefera varianta si sotie, si amanta.

Rac

Nativul din zodia Rac nu te-ar insela pentru nimic in lume, daca a descoperit in tine dragostea vietii lui. Este familist convins si isi doreste ca partenera sa de viata sa cumuleze in acelasi timp mai multe roluri: cel de sotie, mama si prietena.

Citeşte mai mult pe studentie.ro