Horoscop: Top 5 cele mai leneşe zodii

Ar sta toată ziua fără să mişte un deget şi abandonează rapid orice activitate care îi solicită "prea mult". Cam aşa ar putea fi descrise pe scurt cele mai leneşe zodii. Iată care sunt cele mai lenese zodii ale horoscopului şi ce caracteristici le-au clasat în aceast top.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 11:57
Horoscop: Top 5 cele mai leneşe zodii

Balantă

Balantele nu fac eforturi prea mari pentru a-si indeplini in totalitate sarcinile de zi cu zi. Le place sa se relaxeze si sa se rasfete, fara sa faca nimic. Nu este de mirare de ce ocupa un loc de cinste in topul celor mai lenese zodii. Acesti nativi au intotdeauna dorinta de munca, insa prea putina determinare pentru a face ceva rasunator.

Adesea ajung sa isi lase treburile neterminate, deoarece nu se simt stimulate. Au insa momente de harnicie maxima, cand nimeni nu le poate intrece. Cei drept sunt rare, asadar trebuie sa profite din plin de ele.

Citeşte şi  Horoscop: Ce fel de mamă vei fi în funcţie de zodie. Iată care sunt cele mai rele

Rac

Racii se numara si ei printre cele mai lenese zodii, insa nu deoarece nu au vointa ci din teama de a actiona. Isi fac mii de ganduri negative ce le taie rapid elanul de a se apuca de ceva. Acesti nativi acorda prea multa atentie starilor emotionale pe care le au, iar acest lucru ii tine in loc. In consecinta, multi nativi ajung sa practice mancatul emotional si sa isi piarda timpul cu activitati marunte si fara rezultate. Ei nu s-ar supara daca si-ar putea petrece astfel toata viata.

Citeşte mai mult pe acasa.ro