Horoscop: Trei zodii enervante, dar simpatice. Întâi te calcă pe nervi, apoi te fac să râzi

Poţi fi enervant, să calci pe toată lumea pe nervi, să fii urâcios şi stresant sau poţi fi vesel, jovial, să inspiri încredere. Sau le poţi avea pe toate, într-un amalgam de caracteristici care te face de-a dreptul irezistibil. Vrei să afli dacă te încadrezi în această categorie? Ei bine, iată care sunt zodiile ai căror nativi întâi te disperă, apoi te fac să râzi în hohote.

RomaniaTV.net
20 sept. 2016, 08:25
Horoscop: Trei zodii enervante, dar simpatice. Întâi te calcă pe nervi, apoi te fac să râzi

Scorpion

Incepem cu Scorpionul. Acest nativ este puternic si impulsiv si reuseste sa te scoata din sarite imediat. El insusi se enerveaza de la lucruri marunte, iar faptul ca reuseste sa faca din toate acestea o drama este total neplacut. Acum pare fericit si increzator, in urmatorul moment este melancholic si ingrijorat de tot.

Cu toate acestea, cand se relaxeaza, nu-ti mai vine sa pleci de langa el. E inspirat in tot ceea ce spune, face glume cu care amuza pe toata lumea si insufla bunadispozitie.

Citeşte şi  Horoscop: Nu le poţi înşela. Aceste zodii ştiu să citească oamenii din priviri

Berbec

Din categoria nesuferitilor simpatici face parte si Berbecul. Acest nativ poate fi extrem de enervant la fel de bine cum poate fi si foarte agreabil. Se enerveaza usor si transforma cel mai mic conflict intr-o drama totala.

Citeşte mai mult pe studentie.ro