Horoscop: Zodii care se bagă în viaţa ta şi reuşesc să te distrugă

Bârfa nu e frumoasă, dar ar putea părea sănătoasă pentru că, recunoaşte! Ţi s-a întâmplat să povesteşti ceva interzis despre cineva şi să te simţi super bine. Pentru că bârfa este mai mult sau mai puţin, în fiecare dintre noi. Unii, însă, sunt mai înclinaţi spre vorbitul de rău.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 10:34
Horoscop: Zodii care se bagă în viaţa ta şi reuşesc să te distrugă

Totul tine de semnul astral sub care s-au nascut. Iata care sunt cele mai barfitoare zodii, cele care sunt in stare sa te distruga din cuvinte:

Gemeni

Iti place sa barfesti si chiar tu recunosti asta. Ti se pare distractiv sa pui pe tapet viata celor din jur chiar daca nu ai permisiunea lor si chiar daca in acest fel le faci rau. De fapt, tu nici nu intentionezi asta, ci doar te simti bine sa dezvalui informatii „clasificate”. Esti genul de persoana care nu stie sa tina un secret, ba chiar vei mai adauga si de la tine ca sa para povestea mai interesanta.

Citeşte şi  Horoscop: Ele sunt cele două zodii care atunci când se unesc au lumea la picioare

Rac

Bine ar fi ca tie sa nu iti incredinteze nimeni niciun secret niciodata. Pentru ca nu te poti abtine sa nu il duci mai departe. Cum ai aflat ceva cu potential de barfa, cum ai pus mana pe telefon si ti-ai sunat mama, prietena, colega ca sa ii dezvalui subiectul numai bun de dezbatut. Esti si genul de persoana care, atunci cand ti se pune pata pe o persoana, esti in stare sa o vorbesti de rau pana se roaga de tine sa te opresti.

Citeşte şi  Horoscop: Află bolile la care eşti predispus în funcţie de luna naşterii

Leu

Esti la curent cu tot ce se intampla in jurul tau si nu numai. Iti face placere sa barfesti la o cafea, la telefon, pe strada, la birou, la fumoar. Mereu ai un fir de despicat in patru. Insa pentru ca esti subiectiva si orgolioasa in acelasi timp vei scoate la iveala doar acele lucruri care il dezavantajaza pe cel barfit, cu atat mai mult cu cat inamicul este mai bun, mai frumos, mai inteligent, mai apreciat decat tine.

Citeşte mai mult pe ele.ro