Horoscop 1 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 1 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele pentru prima zi a lunii lui Cuptor!

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 09:31
Horoscop 1 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 1 iulie 2015 –Berbec

Nici tu nu stii cum sa te imparti mai bine intre atatea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde sa te organizezi eficient, sa acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevarat importante in acest moment si sa nu incerci sa le faci pe toate in acelasi timp. Cand incerci sa lucrezi pe doua planuri simultan, risti sa nu-l duci pe niciunul la capat, ca atare reusita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui si pe cele de care ai nevoie ca sa alegi exact proiectul pe care il poti duce la capat cu brio.

Horoscop 1 iulie 2015 – Taur
Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Horoscop 1 iulie 2015 – Gemeni
Bucura-te din plin de aceasta zi, pentru ca vine la pachet cu o multime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poti trai in relatie cu persoana iubita, care te aseaza pe un piedestal de unde te simti important, rasfatat mai mult ca oricand, ceea ce ca iti place grozav. Ofera-i si tu aceeasi atentie, pentru ca o relatie de succes inseamna reciprocitate, un schimb permanent de ganduri bune si gesturi de afectiune, deci nu astepta doar de la celalalt! Daca iti place tie, si lui ii place la fel!

Horoscop 1 iulie 2015 – Rac
Tu te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oameni obositi, nervosi, pesimisti care vor incerca sa-si elibereze necazurile pe umerii tai. Mai bine eviti astfel de medii, pentru ca tu ai o atitudine vesela, de parca nicio grija nu te-ar apasa. La asemenea bucurie de a trai, ar fi pacat sa-ti strici buna dispozitie in medii in care planeaza supararile, lipsurile, stresul, boala. Pleaca din preajma celor tristi cat mai repede sau molipseste-i tu pe ei!

Horoscop 1 iulie 2015 – Leu
O veste cu tenta oficiala iti cam da peste cap unele planuri, de parca ti se interzice sa duci mai departe ce ai inceput in felul in care ti l-ai propus inainte. Esti nevoit sa te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord in mod normal, dar pentru ca ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decat tine, nu poti face altceva decat sa spui da. Daca nu te supui acestui ordin, consecintele ar fi mai grave, deci mai bine taci si faci cum ti se spune decat sa atragi critici sau sanctiuni.

Horoscop 1 iulie 2015 – Fecioara
Aveai o stare ciudata de neliniste, o emotie negativa care ti se cuibarise in suflet, dar azi orizonturile se lumineaza ca prin farmec si dispar toate aceste stari ciudate. Nu mai esti atat de derutat, de nesigur pe tine si pe ceilalti, ci iti recapeti dintr-o data atitudinea optimista si tonica, pregatit de orice. Aveai nevoie doar de o scanteie de energie pozitiva pentru a depasi acest hop emotional negativ, care semana cu apatia, depresia, disperarea, dar daca te agati de acel carlig cat de mic ce te scoate la lumina, te vei simti din nou foarte sigur pe situatie.

Citeste mai mult in Revista TEO