Horoscop 1 Septembrie 2015: Ce-ţi prezic astrele în prima zi de toamnă

Horoscop 1 Septembrie 2015. Taurii sunt aproape de realizarea unor vise care păreau imposibile, iar Balanțele se dedică amenajării casei, potrivit Bewoman.ro.

31 aug. 2015, 09:51
Horoscop 1 Septembrie 2015: Ce-ţi prezic astrele în prima zi de toamnă

Horoscop zilnic berbec Marți 1 Septembrie

Un coleg sau un prieten vă ajută să fiți mai optimiști cu privire la cariera dvs sau în diverse activități. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, ați putea primi informații valoroase în acest sens. În dragoste, vă veți bucura de plăceri simple alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic taur Marți 1 Septembrie

Să nu credeți că visele dvs sunt imposibil de realizat, cu puțin efort veți obține rezultatele dorite. În dragoste, va trebui să amânați o activitate cu persoana iubită.

Horoscop zilnic gemeni Marți 1 Septembrie

Sunteți pe deplin pregătiți să faceți următorul pas în cariera dvs sau în afaceri. Poate în această zi, trebuie să luptați un pic împotriva unor gânduri care induc pesimismul. În dragoste, aveți o mare dorință de a împărtăși viața cu cineva care vă atrage de ceva timp.

Horoscop zilnic rac Marți 1 Septembrie

Poate sunteți reticenți și vă asumați anumite responsabilități, pentru că vă e frică să îi dezamăgiți pe cei din jur. Aveți calitățile necesare pentru a face acest lucru. În dragoste, așteptați cu nerăbdare anumite evoluții legate de cineva care vă place.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO