Horoscop 10-16 decembrie: Şemineu, lumânări, şampanie, o săptămână cu surprize amoroase în weekend

Horoscop 10-16 decembrie. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

10 dec. 2018, 07:39
Horoscop 10-16 decembrie: Şemineu, lumânări, şampanie, o săptămână cu surprize amoroase în weekend

BERBEC

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil nu vei reuşi să tolerezi un anumit comportament din partea iubitului sau iubitei. Dacă eşti singur, încerci să îi împaci şi ajuţi pe toţi, dar uiţi de tine şi de nevoile tale!

TAUR

Situaţia ta sentimentală nu e deloc rea, cu toate că mai există pe ici pe colo certuri cu partenerul de viaţă.

Indiferent despre ce este vorba, astrele te sfătuiesc să nu accepţi să fii tratată altfel decât de la egal la egal. Comunicarea, de asemenea, este foarte importantă pentru ca voi ca şi cuplu să puteţi funcţiona sănătos pe termen lung, dar şi pentru a vă face planuri de viitor consistente.

GEMENI

Te vei concentra mai mult pe viaţa sentimentală în această săptămână şi multe planuri pe care ţi le vor face alţii vor fi destul de deranjante pentru tine. Din fericire, iubitul sau iubita ta te temperează şi te învaţă cum să ieşi elegant din situaţii enervante. Dacă eşti singură, mai multă socializare şi distracţie nu ţi-ar strica, însă trebuie să vrei să ieşi puţin din zona ta de confort pentru început. 

RAC

Viaţa ta sentimentală este perfectă şi trăieşti cu teama că tot ce se petrece acum în viaţa ta va dispărea.

Este foarte important să fii pregătit pentru orice s-ar putea întâmpla, însă nu e necesar ca de fiecare dată să pui răul înainte. Cu siguranţă, perioada liniştită dintre tine şi partener nu va dura la nesfârşit, pentru că ideile voastre se vor bate cap în cap cât de curând. 

Mai multe detalii pe eva.ro