HOROSCOP 10-16 NOIEMBRIE: Bani, carieră, dragoste, sănătate

HOROSCOP 10-16 NOIEMBRIE: Cum va fi săptămâna, în funcţie de zodie. 

10 nov. 2014, 08:12
HOROSCOP 10-16 NOIEMBRIE: Bani, carieră, dragoste, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Eficienta si abilitatea va caracterizeraza in aceste zile si viata vi se pare ca arata mult mai bine. Dar nu totul se rezuma la munca. Trebuie sa va ganditi si la dumneavoastra. Ocupati-va de calatorii, arta, flirturi sau stati mai mult in compania copiilor. Sigur aceasta atitudine va ajuta.

TAUR 21.04-21.05: Mici dispute create de un subiect destul de spinos se prefigureaza inca de la inceputul saptamanii. Fie ca este vorba despre o proprietate comuna, o mostenire, probleme legate de asigurari sau niste datorii, totul trebuie discutat cu ceilalti membi ai familiei. Sunt singurii care va pot ajuta concret.

GEMENI 22.05-21.06: Urmatoarele zile sunt marcate de mici tensiuni cu partenerii sau cu prietenii apropiati. Asta inseamna ca trebuie sa pasiti usor, pentru a nu starni adevarate furtuni. Se spune ca apararea cea mai buna este fuga. Incercati si va veti convinge.

RAC 22.06-21.07: Energia de care dispuneti va favorizeaza multe reusite. Munciti mult si realizati cateva dintre cele mai importante proiecte. Satisfactia ce urmeaza o veti savura prin cateva bonusuri financiare. Le veti lichida insa rapid in weekend.

LEU 22.07-22.08: Va preocupa mult starea sanatatii, care de ceva vreme da semne de oboseala. Sunteti nervosi si pusi pe harta. Trebuie sa luati in calcul ca, pana si in Paradis, pot aparea zile intunecate. Conflictele cu unul dintre copii sau cu colegii de serviciu se sting repede. Totul este sa nu mai fiti atat de recalcitranti.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti perturbati de atatea renovari, reparatii sau de vizita unor rude. Haosul din caminul dumneavoastra ar putea fi stapanit doar de o atitudine mult mai ingaduitoare fata de cei din jur. Nu mai faceti atatea reprosuri. Unii chiar nu le suporta!

BALANTA 23.09-22.10: Unii dintre dumneavoastra au sigur bine tainuita o poveste de iubire secreta. Acum este momentul sa o expuneti privirii, uneori prea critice, a celor din familie si prietenilor. O reuniune legata de o aniversare va fi momentul tocmai potrivit. Profitati din plin de el.

SCORPION 23.10-21.11: Cheltuiti toate finantele la fel de repede pe cat le si castigati. Asta e si bine, si rau. Va place sa va rasfatati, insa ar trebui sa pastrati o mica suma pentru situatii dificile. Nu se stie niciodata cand aveti nevoie si nici daca gasiti atat de repede suma necesara.

SAGETATOR 22.11-21.12: Dorinta de afirmare va determina sa munciti din greu, mai ales daca doriti sa le aratati celorlalti de ce sunteti in stare. Lumea este de multe ori invidioasa, dar acesta nu este un motiv sa deveniti agresivi si sa raspundeti cand sunteti provocati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cineva va pandeste din umbra si va analizeaza toate miscarile. Nu trebuie sa o luati ca pe o amenintare, ci mai mult ca pe o stimulare. In ultima vreme v-ati cam delasat si va ganditi doar la vacante. Trebuie sa depuneti mai mult efort ca sa fiti rasplatiti.

VARSATOR 20.01-18.02: Este un moment prielnic pentru obtinerea unui imprumut avantajos sau a unui contract de mediere. Se pare ca daca aveti nevoie de acestea, situatia a cam scapat de sub control. Nu disperati. Aceste lucruri va pot aduce si beneficii, daca negociati cu partenerii.

PESTI 19.02-20.03: Aveti destula vointa si energie pentru a obtine ceea ce doriti. Va place sa fiti propriul dumneavoastra sef si nu va convine atunci cand cineva ar putea sa va ameninte. Fiti draguti. Lasati aroganta atunci cand nu se impune.

Sursa: CASANDRA