Horoscop 10 decembrie 2016: Balanţele se îndrăgostesc. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Află cum va decurge prima zi de weekend a acestei săptămâni, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
09 dec. 2016, 12:54
Horoscop 10 decembrie 2016: Balanţele se îndrăgostesc. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Berbec

Fii ferm pe pozitie si fii pregatit sa spui cat se poate de sigur pe tine: start! Da, esti in fata unui nou inceput, a unei noi etape din viata ta, si se presupune ca ai acumulat pana acum experienta si cunostintele necesare pentru a face o alegere de bun augur. Esti constient ca sunt si altii in preajma ta care asteapta aceasta decizie sau care depind de ea, tocmai de aceea nu ai voie sa gresesti, sa te indoiesti, sa te razgandesti.

Ai ales ceva? Perfect, tine-te de asta si du-o pana la capat. E doar un inceput de aventura, nu te astepta la rezultate imediate, dar important e cum iei startul: increzator, sigur, informat, dornic de schimbare!

Taur

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au iesit bine, cand sunt atatea alte elemente care ar merita sarbatorite! Descopera plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru ca sunt mai importante si mai numeroase decat neinsemnatele goluri, dar esti intr-o pasa cam pesimista si ai tendinta de a le vedea doar pe cele rele.

Incearca sa te agati de cel mai mic carlig de speranta care sa te traga inapoi in zona luminoasa si frumoasa, si ai se vezi ce bine evolueaza lucrurile in directia implinirii visului tau! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase si stralucitoare, ci si prin semne mici!

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce lecţii învaţă zodiile în anul ce vine

Gemeni

Prezenta ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte in apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc ca ii stai alaturi, deoarece prin atitudinea ta mai optimista, mai vesela, ii poti distrage atentia de la ceea ce-l apasa. Te joci, apelezi mai des la glume, ii zambesti cald si asta il ajuta si pe el sa uite de problemele sale.

Indiferent de varsta pe care o ai, iti aduci aminte sa mai fii si tu copil, stiind ca asa ii poti readuce zambetul pe buze si celui trist din fata ta. Esti ca o portie de energie pozitiva pentru cei care au picat pe panta pesimismului, deci foloseste-te de atuurile tale din plin!

Rac

Ai nevoie de liniste, ca atare iesi din mediul galagios in care te afli si refugiaza-te intr-un spatiu unde poti fi doar tu cu tine insuti. Ca iti cauti linistea in cele sfinte sau spirituale, ca te retragi in lumea ta pentru a te odihni sau a citi ceva, ca doar iti permiti cateva clipe de relaxare in care sa nu mai auzi de nimeni si nimic, toate acesta au un efect excelent asupra organismului tau.

Iti recapeti, incet, echilibrul interior, constient ca, daca ramai captiv intr-o zona negativa, agresiva si stresanta, vei deveni si tu la fel, deci cauta-ti undeva tihna personala!

Citeşte mai mult Huff.ro