Horoscop 10 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 10 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 10 februarie!

09 feb. 2016, 16:26
Horoscop 10 februarie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

Horoscop 10 februarie 2016 – Berbec

Toate se aseaza azi pe un fagas normal, semn ca ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru catre care tanjeai. Poate o vreme, da, ai oscilat intre extreme, ba erai sus, ba erai jos, ba credeai in succes, ba te indoiai de el, dar azi primesti o veste ca o garantie a faptului ca ai ajuns la mijloc, intr-o stare de armonie totala cu tine insuti si cu ceilalti, fara nici un stres. Fa ceva sa mentii aceasta binefacatoare senzatie de echilibru interior si exterior, de pace si liniste, pentru ca numai in armonie deplina le vei rezolva pe toate cu bine. Ramai calm si nu strica echilibrul cu nici un exces!

Horoscop 10 februarie 2016 – Taur

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Horoscop 10 februarie 2016 – Gemeni

Ia-ti tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grabi la rezultate imediate, pentru ca nu se vor ridica la nivelul inalt al viselor tale, ca atare implica-te in proiecte de anvergura pe termen lung, pentru ca e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desavarsire. Nimic nu se construieste peste noapte sau ce se ridica repede nu dureaza sau nu are valoare, ca atare tu esti acum implicat intr-o actiune de durata care te va implini pe de-a-ntregul. Continua-ti procesul de imbunatatire a vietii, de auto-perfectionare, pentru a deveni din ce in ce mai bun: ai toate sansele de reusita!

Horoscop 10 februarie 2016 – Rac

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!

Horoscop 10 februarie 2016 – Leu

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Horoscop 10 februarie 2016 – Fecioara

Din trecut iti extragi dorinta de a te apuca de o actiune interesanta. Nu e noua, te-ai mai ocupat si altadata de ceva similar si pentru ca atunci a mers foarte bine, speri sa repeti succesul inca o data. Ai toate sansele sa reeditezi reusita de odinioara cu care inca te mandresti, pentru ca iata, primesti o a doua sansa! Trebuie doar sa-ti aduci aminte cum ai dus la bun sfarsit aceasta provocare atunci, pentru ca poti relua exact reteta de odinioara pentru rezultate la fel de bune.

Citeşte mai multe pe revista Teo