Horoscop 10 februarie. Cine se poate bucura de weekend şi cine mai are de rezolvat lucruri restante

Horoscop 10 februarie. Chiar dacă e weekend, unele zodii nu pot lăsa în spate problemele de la serviciu. Cine are de rezolvat lucruri şi cine se poate bucura de odihnă.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 18:00
Horoscop 10 februarie. Cine se poate bucura de weekend şi cine mai are de rezolvat lucruri restante

BERBEC

Ziua este potrivita activitatilor gospodaresti care isi asteapta randul mai de mult pentru a fi desfasurate. Totusi, actiunile de anvergura care implica si decizii majore lasa-le pentru o alta data. Fereste-te de emotii si de implicarea in treburile altora!

TAUR

Evita discutiile ample, pentru ca mentalul cotidian este suprasolicitat si nu te poate ajuta prea mult. Fii prudent in chestiunile de la serviciu si la trasmiterea informatiilor oficiale fie verbal, fie in scris. Verifica-le de mai multe ori si eventual, cere si parerea colegilor.

GEMENI

Este rost de primit bani sau cadouri. Ar trebui sa te bucuri si chiar sa cheltuiesti o mica suma pentru mofturile tale. Exista undeva in sufletul tau, temeri legate de resursele tale materiale, pentru ca in ultimul timp acestea au fluctuat in mod aparent intamplator.

RAC

Tendinta de a-ti asuma prea multe responsabilitati astazi este la cote mari. Beneficiezi de o energie astrala deosebita si de aici elanul tau in tot si toate. Rezuma-te doar la treburile tale si evita sa interactionezi prea mult cu ceilalti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la un centru spa, plimba-te prin magazinele preferate sau stai de vorba cu cineva drag sufletului tau.

LEU

Cheful de a fi doar cu tine si cu gandurile tale este foarte pregnant astazi. Energia de care dispui dozeaz-o atent. Evita activitatile care necesita efort fizic sau mental prelungit. Acorda-ti momente de introspectie, de meditatie, plimba-te in aer liber, alcatuieste planuri de viitor pe toate palierele vietii. 

FECIOARA

Relatiile cu prietenii si protectorii au un gust dulce-amar. Pe de o parte te bucuri de prezenta si sustinerea lor, insa pe de alta parte, fara sa vrei, le simti intentiile si planurile ascunse. Insa evita nostalgia datorata faptului ca aceste persoane nu mai sunt ce au fost odata pentru tine, deoarece Universul iti pregateste alti prieteni care chiar iti vor fi de folos, pe termen lung. Desprinde-te de relatiile vechi si ai curajul sa mergi mai departe in viata alaturi de alte personaje care abia asteapta sa vina in preajma ta.

BALANTA

Zi incarcata in domeniul social. Sint posibile discutii aprinse pe teme mai vechi. Tine-ti firea, evita combativitatea care te caracterizeaza in ultimul timp si vorbeste putin si la obiect.

SCORPION

Sint posibile discutii cu persoanele aflate in strainatate, alcatuirea planurilor de calatorii, fie de studii, fie in scop profesional. Pe de alta parte, temerile tale se pot accentua astazi, mai ales in ceea ce priveste mersul unei relatii cu persoane straine. Se recomanda calatoria numai in cazuri care nu pot fi amanate. Dupa-amiaza, relaxeaza-te, vizionand o piesa de teatru sau un film de oscar.

SAGETATOR

Resursele materiale, atat cele pe care le obtii din munca pe care o desfasori la un serviciu, cat si cele disponibile in colaborare cu altii – partener de viata, rude, colaboratori profesionali – sint fluctuante si chiar nesigure. Se recomanda prudenta vizavi de orice cheltuiala. Exista riscul unor erori greu de remediat. Pe de alta parte, datorita unor mosteniri sau actiuni comune cu partenerii va trebui sa platesti mult.

CAPRICORN

Se contureaza modificari in cadrul parteneriatelor. Fie ca este vorba despre relatia cu partenerul de viata, fie cu cei profesionali. Orice ar fi, tine-ti firea si deschide-te sufleteste catre ceilalti. La ora actuala, schimbarea este pentru tine starea reala a vietii tale. Dupa-amiaza, gandeste-te pe indelete la cele petrecute si aflate astazi.

VARSATOR

Ar fi bine sa te orientezi, macar in gand deocamdata, catre alt loc de munca. Se recomanda prudenta la sanatate, pentru ca eforturile depuse astazi si suprasolictarea mentala iti vulnerabilizeaza organsimul. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

PESTI

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sint la ordinea zilei. Sint posibile discutii aprinse pe tema cine pe cine iubeste mai mult si de ce, tema la care astazi cu greu faci fata. Asculta ce iti spun cei dragi si unde este cazul ia masuri de imbunatatire a relatiilor dintre voi. Totusi, unele chestiuni dezbatute s-ar putea sa iti displaca, dar este bine sa ii lasi pe ceilalti sa isi traiasca viata asa cum cred ei de cuviinta. Gaseste momente pentru a te relaxa cu un hobby si pentru a-i antrena pe cei dragi in activitati distractive si recreative.